Etusivu
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
DevOps-kehittäjiä
Tehtävä
C 5 / DevOps-kehittäjiä
Sijainnit
Oulu
Haku alkaa
2.7.2021
Haku päättyy
16.8.2021
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.


Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuolisuus”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten tuotteiden, projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.


Nyt haemme Oulun toimistollemme lisää CI/Testausautomaatio/DevOps-osaajia työskentelemään vaativissa ja mielenkiintoisissa vaihtelevissa projekteissa. Tähän positioon hakeaksesi voit olla kokeneempi osaaja tai vielä oppimiskäyrän jyrkässä ylämäessä. Sinulta tulisi löytyä seuraavista ominaisuuksista ainakin 2-3:

 • Kokemusta ketteristä ohjelmistokehitysprojekteista
 • Kokemusta DevOps-työkaluista (kuten Jenkins, Git)
 • Hyvät ohjelmointi- ja scriptaustaidot
 • Vahvaa Linux-osaamista
 • Servereiden sielunelämän ymmärrystä, myös virtuaalisten
 • Kokemusta seuraavista: Continous Integration, Continuous Deployment, testausautomaatio (esim. Robot Framework)
 • Database ja Cloud -ohjelmistojen osaamista

Seuraavat osaamiset ovat eduksi:
 • GitLab CI/CD, pilvipalveluiden ylläpito ja virtualisoinnin alustat (esim. Nutanix)
 • Ohjelmointitaidot Python-kielellä
 • Konttiteknologioiden yleinen tuntemus ja erityisesti Kubernetes
 • Simulaattoreiden ja emulaattoreiden tuntemusta

Lisäksi tarvitset totta kai tiimissä toimimisen kykyä ja tahtoa sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Lähetä hakemuksesi jo tänään; kontaktoimme potentiaalisia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.
Aikaa jäljellä