Frontpage
 
Vacancies
Job description
Personal
Application
Preview
Send
Ohjelmisto-osaajia / jatkuva haku
Job title
Ohjelmisto-osaajia
Locations
Oulu, Tampere
Opening date
8.11.2019
Closing date
31.10.2021
Employment type
 
Employment nature
 
Job description
Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuoliset työtehtävät”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta.

Toinen asia, jonka lähes jokainen bittiläinen nimeää meidän vahvuudeksemme, ovat mahtavat ja osaavat työkaverit. Huolehdimme henkilöstöstämme ja haluamme mahdollistaa tiimihengen kehittymisen. Meillä on viihtyisät työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen. Työnantajalupauksemme löydät täältä:https://jobs.bittium.com/fi/tyonantajalupauksemme

Haemme jatkuvasti ohjelmistosuunnittelijoita moniin eri hankkeisiin, monilla eri osaamisilla ja taustoilla. Koska meillä on paljon erilaisia projekteja, pystymme sovittelemaan erilaisia osaajia hankkeisiimme siten, että sekä nuoremmat että kokeneemmat suunnittelijat saavat itselleen sopivan tasoisia haasteita ja mahdollisuuksia laajentaa osaamistaan. Yhden ihmisen ei tarvitse osata kaikkea – minimissään yksi tai kaksi ohjelmointikieltä hyvin hallittuna riittää, kunhan olet oikeasti kiinnostunut alasta ja aina valmis oppimaan lisää. Nämä ohjelmointikielet, -alustat ja -työkalut ovat nyt erityisen tärkeitä projekteillemme: Linux, Embedded Linux, Yocto Linux, Android, Windows, Windows Driver, RTOS, FreeRTOS, Python, Java, C/C++, Git, Jenkins, SVN.

Haluatko tietää meistä lisää? Laita meille lyhyt ja ytimekäs hakemus saman tien, kerro mitä osaat, mitä olet tehnyt ja mistä olet kiinnostunut. Mietitään sitten yhdessä, olisiko meillä tarjota sinulle juuri se seuraava haaste, jota olet kaivannut. Tulemme palkkaamaan näihin töihin useita henkilöitä ja haku on avoinna toistaiseksi.
Time left