Frontpage
 
Vacancies
Job description
Personal
Application
Preview
Send
Product Configuration Manager
Job title
Product Configuration Manager
Locations
Oulu
Opening date
18.11.2019
Closing date
9.12.2019
Employment type
 
Employment nature
 
Job description
Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Työantajana tarjoamme monipuolisia ja laajoja työtehtäviä, joissa pääsee kehittymään osaajana. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta.

Toinen asia, jonka lähes jokainen bittiläinen nimeää meidän vahvuudeksemme, ovat mahtavat ja osaavat työkaverit. Huolehdimme henkilöstöstämme ja haluamme mahdollistaa tiimihengen kehittymisen. Meillä on viihtyisät työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.Työnantajalupauksemme löydät täältä: https://jobs.bittium.com/fi/tyonantajalupauksemme

Etsimme nyt Medical-liiketoimintamme tueksi tuotebisneksestä innostunutta henkilöä kehittämään ja toteuttamaan tuotetiedon hallintaa prosesseissamme. Nyt tarjolla olevassa roolissa saat vastuullesi Bittiumin Medical -tuotteiden tuotekonfiguraatioiden ja -rakenteiden identifiointiin ja määrittelyyn liittyvät tehtävät. Ohjaat tiedonhallinnassa käytettävien periaatteiden käyttöönottoa sekä tiedonhallintajärjestelmissä että näiden liitännäisjärjestelmissä. Seuraat tuoterakenteiden ylläpitoa, tuoteversioita ja -variantteja, huolehdit, että asiat etenevät sovitulla tavalla ja tuotehallintajärjestelmä kaikin puolin elää ja voi hyvin. Olet mukana luomassa tuotehallinnan prosesseja ja ohjeistuksia, jaat tietoutta ja järjestät tarvittavaa koulutusta. Vastaat loppukädessä siitä, että Medikaaliliiketoimintamme tuotetiedon hallintaan liittyvät prosessit ja toimintatavat ovat ensiluokkaiset sekä aktiivisesti käytössä. Ensisijainen asiakasrajapintasi ovat tuotepäälliköt ja -arkkitehdit sekä liiketoimintavastaavat.

Aidon innostuksen ja tarmokkaan asenteen lisäksi työ hoituu parhaiten näillä eväillä:
  • Olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia ja rakenteita
  • Olet kiinnostunut liiketoiminnasta laajemminkin (et vain tuotekehityksestä) ja osaat katsoa asioita riittävän laajasta perspektiivistä
  • Olet itseohjautuva, osaat selvittää mitä tarvitset onnistumiseen ja suunnittelet reitin sinne pääsemiseksi
  • Aiemmasta kokemuksesta tuotebisneksessä, erityisesti tuotehallintajärjestelmistä on paljon etua
  • Hallitset hyvin myös englannin kielen
  • Sinua innostaa se ajatus, että tämä homma etenee ensisijaisesti ihmisten kanssa yhteistyötä tehden

Laita lyhyt ja ytimekäs hakemus tulemaan jo tänään! Haastattelemme kiinnostavia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.
Time left