Etusivu
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Projektipäällikkö, SW
Tehtävä
Projektipäällikkö, SW
Sijainnit
Oulu, Tampere
Haku alkaa
20.5.2021
Haku päättyy
16.8.2021
Työsuhdemuoto
 
Työsuhteen luonne
 
Työpaikan kuvaus
Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.


Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuoliset työtehtävät”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta.


Nyt etsimme sopivaa henkilöä johtamaan Connectivity Solutions -alueen SW palveluprojektejamme. Tehtävässäsi johdat SW-kehitysryhmää tai ryhmiä erilaisissa Medical Technology, embedded/industrial Iot ja Telecom asiakaspalvelu liiketoiminnan projekteissa. Olet osa tiimiä jo varhaisessa vaiheessa, kun projektia suunnitellaan, lasketaan, arvioidaan kustannuksia ja neuvotellaan asiakkaan kanssa. Sinä luonnollisesti huolehdit varsinaisesta projektinhallintatyöstä. Työn kannalta tekninen tausta vaaditaan ja tehtävässä tarvitaan käytännönläheisiä työtapoja. Viestintä ja yhteistyö sisäisten sidosryhmien, ulkoisten kumppaneiden ja erityisesti asiakkaiden kanssa ovat tärkeä osa päivittäistä työtä. Työpaikkasi sijaitsee Tampereella aivan keskustan tuntumassa tai pääkonttorillamme Oulussa.


Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla:

  • Aiempaa kokemusta tiimin johtamisesta tai projektipäällikön tehtävistä
  • Kykyä hallita ohjelmistoprojektien osa-alueita (vaatimusmäärittely, suunnittelu, toteutus, seuranta ja raportointi)
  • Käytännön ketterien menetelmien ja työvälineiden ymmärrystä (esim. Scrum/Kanban, Jira/Confluence)
  • Kokemusta työmäärien, aikataulujen ja projektien budjetin hallinnasta
  • Luontaista kykyä valmentaa ja johtaa ihmisiä
  • Vahvoja organisointitaitoja ja kykyä keskittyä olennaiseen myös kiireessä ja paineen alla
  • Sujuvaa englannin kielen puhe- ja kirjoitustaitoa
  • Satunnaista matkustusvalmiutta


Kiinnostuitko? Laita hakemus tänään, aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Aikaa jäljellä